Abychom Vám nabídli co nejlepší služby, používáme soubory cookies. Souhlasím Informace & Nastavení

Ochrana osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas provozovateli YES & YES studio s.r.o., se sídlem – Slunečná 782, Votice, 259 01, IČ: 07360991, DIČ: CZ 07360991, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze (C 299806) (dále jen “Správce”), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:  

  • e-mail 
  • jméno
  • příjmení
  • fakturační adresa
  • dodací adresa
  • telefon

2. Osobní údaje je nutné zpracovat za účelem zpracovávání objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce. 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Cookies

Pro správnou funkci stránek je někdy nezbytné umístit malé datové soubory, označované jako cookies, na vaše zařízení.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Jaké cookies používáme?

Název Expirace Kdo má přístup k informacím 
(naše nebo třetí strana)
Popis
woocommerce_cart_hash po dobu otevření stránky v okně prohlížeče Jedná se o cookie z našich stránek. Sleduje košík a případné změny v jeho obsahu.
woocommerce_items_in_cart po dobu otevření stránky v okně prohlížeče Jedná se o cookie z našich stránek. Sleduje, jaké položky se právě nacházejí v košíku.
wp_woocommerce_session_[kod] 2 dny Jedná se o cookie z našich stránek. Obsahuje unikátní kód vygenerovaný každému uživateli. Pomáhá detekovat návrat uživatele na stránky.
wordpress_[kod] 2 dny Jedná se o cookie z našich stránek. Obsahuje unikátní kód vygenerovaný každému uživateli. Umožňuje uživateli zůstat přihlášený během procházení stránek i po zavření okna.
wordpress_logged_in_[kod] po dobu otevření stránky v okně prohlížeče Jedná se o cookie z našich stránek. Pomáhá určit, který uživatel je přihlášený.
wordpress_test_cookie po dobu otevření stránky v okně prohlížeče Jedná se o cookie z našich stránek. Pomáhá zjistit, zda má uživatel v prohlížeči povoleno použití cookies.

Používáme cookies třetích stran, konkrétně Google Analytics pro analýzu návštěvnosti. O podmínkách užití Google Analytics se můžete dočíst zde.

Jak odmítnout používání cookies v prohlížeči Google Chrome?

Postup pro vypnutí souborů cookie:

  • Vyberte ikonu nabídky Chrome
  • Vyberte Nastavení
  • V dolní části stránky vyberte Zobrazit rozšířená nastavení
  • V sekci Soukromí vyberte Nastavení obsahu
  • Vyberte Bránit webům v nastavení jakýchkoli dat
  • Vyberte Hotovo

Jak odmítnout používání cookies v prohlížeči Firefox?

Postup pro vypnutí souborů cookie:

  • Zobrazte nabídku klepnutím na tlačítko a zvolte Možnosti
  • Přejděte do sekce Soukromí
  • Nastavte volbu Nastavení historie: na hodnotu Použít pro historii vlastní nastavení
  • Nastavte předvolbu Povolit cookies třetích stran na Nikdy

Jak odmítnout používání cookies v prohlížeči Internet Explorer?

Postup pro vypnutí souborů cookie:

  • Vyberte ikonku nabídky IE
  • Vyberte Zabezpečení a vyberte Zapnout/Vypnout ochranu před sledováním
  • Klikněte na Váš individuální seznam
  • Zaškrtněte Blokovat automaticky
  • Dále vyberte Zabezpečení a klikněte na Zapnout žádosti Do not track (nesledovat)
  • Potvrďte tlačítkem Zapnout